Saran ieu tiasa ngarobih kahirupan anjeun!

Pikir béda! - sareng anjeun ogé bakal janten ahli dina jaringan kami

Jaringan Solusi VC-Rusiah masihan anjeun kasempetan pikeun nyayogikeun bantuan kamanusaan pikeun awéwé ngora anu meryogikeun ideu sareng prestasi anu luar biasa.

Hasilna, anjeun bakal nampi sukur anu luar biasa sareng pangiriman anu luhur dina waktos anu sami!

 


Carita kasuksésan urang ...

didasarkeun kana nilai-nilai anu jelas anu dijaga sacara ati-ati: kemitraan anu adil, kualitas pangsaéna sareng potensi pangasilan anu hadé.

video

Naha anjeun parantos cekap tina akibat ékonomi tina krisis Corona sareng akhirna hoyong hirup deui? Teras gabung sareng tim global kami sareng ngamimitian sareng kami. Kauntungan tina popularitas produk kami!

Sagala hal anu urang lakukeun - urang ngalakukeun anu hadé! Sadaya produk "Didamel di Jérman" sareng leres-leres henteu bahaya pikeun kaséhatan.

Dukun buatan

Ngajaga kahirupan - ku mémbran leutik ku getih palsu! Ngan dina 2 jam, unggal awéwé tiasa ningalikeun tapak getih anu leres-leres diperyogikeun berkat aplikasi anu saderhana sareng sasaran.

Pikeun produk

Ngahudangkeun deui 100 gel pengetatan heunceut- "Kosmétik intim pikeun unggal awéwé"

Revitalize100, gél pengetatan heunceut anu épéktip, sering dianggo ngahiji sareng dua produk urang, selaput dara buatan atanapi kapsul, pikeun nyampurnakeun perasaan parawan. Gél pengetatan anu efektif pisan ogé umumna dianggo ku awéwé pikeun ngarevitalisasi permanén heunceut.

kana produk

Kapsul getih VirginiaCare

Kapsul ngagaduhan fungsi anu sami sareng mangrupikeun produk panerusna tina selaput dara buatan. Kapsul ieu dilebetkeun heunceut, ngaleyurkeun, sareng komponénna dileupaskeun salaku jalan getih nalika hubungan. Hal ieu ngamungkinkeun parawan pikeun ditiru ku cara anu dituju sareng dibuktikeun sacara oténtik.

kana produk

Mastikeun keperawanan? Henteu, teu lulucon - ieu masih kanyataanna dina 2021! Tapi urang gaduh solusi anu paling saderhana sareng akalna siap pikeun méréskeun masalah anu disumputkeun awéwé ngora!

Kami parantos janten panaratas ti saprak 2010 sareng nawiskeun anjeun kasempetan pikeun janten anggota jaringan kami! Kabutuhan produk urang aya di mana waé henteu ngan ukur di Éropa, Afrika sareng Asia, tapi di seluruh dunya. Aya ogé anu kapangaruhan di lingkungan anjeun anu bakal senang nampi rekomendasi sareng dukungan! Kamungkinan bahkan di lingkungan anjeun!? Kami ngajauhkeun diri sacara jelas tina pandangan anu teu lami ieu, tapi hanjakalna masalahna masih mangrupikeun kanyataan anu hanjelu sareng éta mustahil pikeun awéwé ngora ngumbarana gancang sareng gampang. Kalayan penemuan akalna produk VirginiaCare, kami parantos nyiptakeun kasempetan pikeun ngaleungitkeun masalah ieu ku cara revolusioner. Hasilna, anjeun tiasa ngasilkeun artos teras-terasan. Kalayan jaringan anyar kami, urang tiasa ngahontal langkung seueur deui. Kami parantos ngabantosan rébuan awéwé ngora mastikeun mastikeun keperawananana kapungkur. Misi hébat kami dimimitian 10 taun ka pengker, sareng kami hoyong nyebarkeunana sacara intensif sareng anjeun. Mutuskeun kauntungan tina ideu hebat dina sagala cara! Nyarankeun bantosan anjeun sareng ngarepkeun syukur sareng kapuasan kauangan dina waktos anu sami!


Hanjakalna urang teu ngagaduhan solusi pikeun masalah anu nyata sareng pastina bakal puluhan taun sateuacan pamikiran ieu robih!

Tapi bayangkeun - dina sababaraha waktos batur bakal ngahutang kahirupan aranjeunna ka anjeun ...

Anjeun nangtoskeun kasuksésan anjeun!

Naha anjeun badé aya? Janten bagian tina jaringan kami! Kami bakal ngabantosan anjeun nganggo sagala pangalaman anu tiasa kami kumpul dina 10 taun. Kami nyayogikeun anjeun sadaya bahan pamasaran kami! Dina léngkah salajengna, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngadaptar sareng naon anu anjeun tiasa hasil. Pasihan kahirupan anjeun tangtangan anyar sareng janten pasangan anu dipeunteun dina VC - Secret Solution Network.


30% pamayaran langsung + 5% komisi pasangan hirupna

Ku ngadaptar dina jaringan kami, salami kontrakna jalan, anjeun bakal nampi 30% tina unggal urutan suksés, anu ditepikeun via link pasangan pribadi anjeun. Anjeun ogé nguntungkeun ti unggal pasangan anu parantos ngadaptar via tautan anjeun kalayan komisi seumur hidup 5% tina penjualanana! Kalayan ieu anjeun ngawangun penghasilan pasip.

RENCANA KOMISI Vérsi INGGRIS

Modél komisi VC Rusiah Jérman

Keuntungan anu mungkin ditangtukeun ku komitmen anjeun

Anjeun nyalira nangtoskeun kumaha kasuksesan anjeun. Teu aya wates luhurna! Kalayan pendaptaran anjeun anjeun kéngingkeun aksés langsung kana sadaya bahan pamasaran anu diperyogikeun sareng tiasa ngaiklankeun produk na online sareng offline. Kreativitas anjeun terang teu aya watesna. Anggo média sosial atanapi ngawangun halaman wéb anjeun nyalira. Anjeun ogé ngagaduhan kasempetan anu hadé pikeun nawiskeun produk langsung ka dokter, apoték atanapi pangecér sanés, sabab kami ngagaduhan tawaran borongan anu pikaresepeun pikeun ieu.

Éntri gampang pikeun VirginiaCare - Network Rahasia

Daripada 129 EUR nyaéta pendaptaran pikeun waktos anu pondok ayeuna bebas. Anjeun bakal nampi paket starter kalayan 3 produkselaput dara, kapsul sareng gél Revitalize100. Upami anjeun nganggo sét kanggo tujuan promosi atanapi ngicalna, pendaptaran sacara téoritis bakal gratis. Aksés online pikeun sadaya bahan pamasaran urang. Salaku tambahan, tautan toko anjeun nyalira sareng parangkat lunak pikeun ngerjakeun otomatis paréntah sareng tagihan komisi.

Pangmayaran sok dilakukeun dina kaping 01 unggal bulan, umumna nganggo PayPal atanapi transfer bank.

ayeuna bebas kanggo waktos anu singget

SARAN VIDEO DARI RAKSANA YANG SUKSES

Nyiptakeun kabébasan kauangan ku medarkeun harepan sareng kasempetan. Konsep na anu saderhana!

Dimana, sabaraha sareng iraha damel nyaéta kaputusan anjeun dina jaringan ieu. Anjeun gaduh kemungkinan anu teu aya wates anu anjeun bahkan tiasa ngendalikeun diri upami anjeun ngamimitian ku sikap anu positip. Ngaliwatan panggunaan Internet sareng média sosial anu épéktip, anjeun gaduh kasempetan internasional pikeun nganggo VC Secret Solution Network salaku kasempetan pribadi sareng nyarankeun produk salaku pemecah masalah.

ayeuna bebas kanggo waktos anu singget

VirginiaCare dina pers

ZDF dokumenter anu nampilkeun produk kami salaku solusi darurat!

Kauntungan anjeun dina pandangan:

Teu aya Investasi anu luhur

Éntri salaku pasangan penjualan / dealer tiasa ti 129 EUR.

 

Henteu aya beuli minimum / penjualan minimum

euweuh kawajiban mésér minimum.

 

Henteu aya résiko / teu aya kontrak

Anjeun tiasa ngeureunkeun kolaborasi iraha waé tanpa konsékuansi.

 

Buka waktos-manajemén

Mutuskeun pikeun diri iraha, dimana sareng sabaraha anjeun damel, naha salaku penghasilan sampingan atanapi ku komitmen full-time aktip

 

Pangiriman gancang

Ngan ukur 1-2 dinten, pesenan anu parantos anjeun kirimkeun bakal dibungkus di Jerman sareng dikirimkeun via pangiriman ekspres

 

Teu disimpen

Mesen produk sakumaha diperyogikeun sareng leres-leres gratis. Anjeun teu kedah mayar sateuacanna sareng nyimpen barang.

.

Kasempetan panghasilan anu pikaresepeun

Kalayan pendaptaran dina jaringan kami, salami kontrakna jalan, anjeun bakal nampi 30% tina unggal tarékah sareng pendaptaran pasangan anu suksés, anu dimédiasi ngalangkungan tautan pasangan pribadi anjeun.

Salaku tambahan, anjeun nguntungkeun tina unggal pasangan anu parantos ngadaptar via tautan anjeun kalayan komisi hirupna 5% tina penjualanana!

Anjeun ngawangun panghasilan pasip sareng éta.

ayeuna bebas kanggo waktos anu singget